top of page
marjutraty.JPG

Marjut Räty

Olen kiinnostunut ihmismielestä, niiden potentiaalista ja muutosmahdollisuuksista. Monialayrittäjänä olen onnellinen saadessani tehdä työtä juurikin näiden minulle tärkeiden asioiden äärellä.

Yhdistän työssäni luontoa, liikettä, taidetta, tunteita ja eri aistikanavien aktivoimista. Pyrin kohtaamaan ihmiset tasavertaisina, jokaisen ihmisen tarina on kuulemisen arvoinen
Ihmisten kohtaaminen työssäni ja vapaa-ajalla luo merkityksellisyyden tunteita 

Olen elämäni aikana käynyt monia koulutuksia ja kursseja sekä opiskellut itsenäisesti vuosikymmeniä, mutta koen pohjimmiltani olevani enemmän kokemusasiantuntia. Mitä tällä tarkoitan on se, että olen saanut elää hyvin erivärikkään elämän, jonka kautta on noussut halu tutkia ja oppia itseni kohdalla mahdollisuutta parantua menneisyyden haavoista, traumoista, uskomuksista sekä tunnelukoista. Omat kokemukseni ja uteliaisuuteni elämässä hengissä selviytymiseen traagistenkin elämänvaiheiden keskellä on osaltaan avannut minulle polun Ihminen tavattavissa opintoihin, josta olen saamassa aivan tuota pikaa itselleni uuden ammatin terapeuttina.

Olen syntynyt yrittäjäperheeseen. Isäni oli puuseppä. Tiesin jo hyvin pienenä, että minustakin tulee yrittäjä. Ja niin minusta tuli. Perustin ensimmäisen yritykseni, kun lapsemme (4 lasta) olivat pieniä. Liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Tein myös luontaishoitoja ja luennoin puhtaamman ravinnon merkityksestä terveyteemme. Olen aina rakastanut yrittäjyyttä. Joitakin vuosia olin myös muiden palveluksessa, mutta se ei koskaan tuntunut omalta kovinkaan pitkään. Teki aina mieli kehittää ja kokeilla, muokata ja ideoida. Mutta toisen palveluksessa muutosmahdollisuudet olivat rajalliset tai olemattomat. Nyt viimeiset 20 vuotta olen ollut yrittäjä ja tällä hetkellä minulla on kolme eri yritystä. Ne tukevat toinen toisiaan ja liittyvät kaikki intohimooni palvella asiakkaita, tehdä töitä luonnon äärellä ja olla läsnä ihmisyydessä. Sekin on elämistä ihmeessä, kun saa tehdä työtä josta nauttii.

Luontoyhteys on minulle ollut tärkeä jo aivan pienestä pitäen. Olen maalla syntynyt ja oppinut elämään luonnonlakien mukaan. Jo pienenä tyttönä rakensin turvapaikkani lähimetsään. Metsästä onkin tullut kuin toinen kotini, siellä on aina hyvä olla ja sinne on aina hyvä mennä. Pidän erityisesti vaeltamisesta paikasta toiseen, erilaisia polkuja ja teitä pitkin. Nähdä, kokea ja tuntea luonnon ihmeitä.

 

Haluan olla tukenasi, ihminen ihmiselle,  kannustajana ja innostajana kohti elämän ihmeitä.

bottom of page