top of page
marjutraty.JPG

Yritysmentorointi & idean kirkastaminen

Ole itsesi paras johtaja. Tunnelukkojen ja tarpeettomien uskomusten purkamisen kautta kohti menestystä.

  • Facebook
  • Instagram

Asuuko sisälläsi yrittäjä?

Koen vahvuudekseni olla tukena, kannustajana ja liikeidean kirkastajana uudelle yrittäjälle, jonka mieli tahtoo olla yrittäjä, mutta taustalla on erilaisia epävarmuuden peikkoja. Monesti yrittäjällä on tarpeettomia uskomuksia ja hidastavia tunnelukkoja estämässä täyden potentiaalin esiin tulemista. Pystyn olemaan juurikin näissä mielen sisäisissä haasteissa apuna.

 

Tulokset ovat olleet upeita, kun olemme keskittyneet aivan muun asian korjaamiseen kuin liiketointasuunnitelman fiksaamiseen tai tavoitteiden asettamiseen tulevalle vuodelle. Kun mielen lukot ja möröt saadaan poistettua, nuo edellä mainitut syntyvät kuin itsestään. Oman itsensä johtamisen taidot ovat yrittäjän tärkeimpiä taitoja. Monessa liemessä olen itseäni keitellyt ja useampien uupumisten kautta askel askeleelta oppinut mitä itsensä armollinen johtaminen pitää sisällään ja kuinka sen myötä kokonaisvaltainen hyvinvointimme kasvaa kohti menestystä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos halunasi on kasvaa täyteen potentiaaliin yrittäjänä. Käydään läpi sinun tarinasi ja saan ymmärrystä, kuinka voisin tukea sinua matkallasi menestyväksi yrittäjäksi. Monesti asiat ovat kiinni pienistä oivalluksista ja itsensä uudelleen ohjelmoimisesta, ei liikeidean uudelleen kirjoittamisesta.

Hinnasto

Voit valita haluatko tapaamisen etänä vai livenä mahdollisuuksien mukaan

90€/1h

120€/90min

140€/2h

Kysy lisää tarpeisiisi sopivia tarjouksia. Räätälöidään sinun tarpeitasi vastaava paketti palvelemaan juuri sinua. Hinnat sis. ALV

Esimerkkejä:

Sinulla saattaa olla liikeidea, mutta tuntuu että et pääse eteenpäin. Haluaisit olla yrittäjä, mutta sinua pelottaa tai joku estää. Sinulla on kenties paljon ideoita mutta haluaisit löytää keihäänkärki tuotteesi. Et ehkä ole koskaan ajatellut olevasi yrittäjähenkinen tai että sinussa olisi se mitä vaaditaan/tarvitaan ryhtyä yrittäjäksi. 
bottom of page