top of page
MarjutRatyIhminentavattavissaterapeutti.JPG

Ihminen tavattavissa terapiapalvelut

Elämän eri haasteisiin kanssakulkijaksi. Tule nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet.

  • Facebook
  • Instagram

Terapiaa - ihminen ihmiselle

Pyrin aina kohtaamaan ihmiset tasavertaisina, jokaisen ihmisen tarina on kuulemisen arvoinen. Olen kiinnostunut ihmismielestä ja aivoista, niiden potentiaalista ja muutosmahdollisuuksista. Olen onnellinen saadessani tehdä työtä juurikin näiden minulle tärkeiden asioiden äärellä. Yhdistän työssäni luontoa, liikettä, taidetta, tunteita ja eri aistikanavien aktivoimista.

Terapeuttina koen olevani läsnäoleva, ymmärtävä, empaattinen ja kokemuksieni kautta moniin eri elämän haasteisiin myötätuntoinen kanssakulkija. Pyrin työssäni toteuttamaan ihmisyyden perustarpeita, jotta tulet nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin olet. Tästä näkökulmasta käsin syntyy turvallinen yhteys, jossa on mahdollisuus tutkia hyvinkin haavoittuvia ja arkoja asioita. Haluan olla läsnä kunkin tarpeiden äärellä ja päästä todistamaan mitä läsnäolon tilasta käsin voi lähteä syntymään. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos koet tarvitsevuutta terapeuttiseen työskentelyyn. Haasteesi voi olla vaikkapa:

  • suuri muutos elämässä

  • lapsuuden traumat

  • yllättävä trauma lähimenneisyydessä

  • riippuvuudet

  • tunnelukot ja uskomukset

  • halu ”uudelleen ohjelmointiin”

 

Valmistun keväällä 2024 Ihminen tavattavissa terapeutiksi -Tommy Hellsten instituutista.

Terapiahinnasto

Harjoitteluhinta
45€/45min

Harjoitteluajan jälkeen
85€/45min

Vastaanottoni on Joensuussa, Penttilänrannassa. Hinnat sis. ALV
''Ainut mikä elämässämme on varmaa, on muutos. Se mihin suuntaan muutos tapahtuu, on meidän omissa käsissämme. Siihen vaikuttaa mm. omat ajatukset, tunteet, kehomuistot ja menneisyyden kokemukset. Minä voin kanssakulkijana olla avaamassa kanssasi ovia kohti  sisäistä rauhaa, itsearvostusta ja myötätuntoa kohti. Aidosti läsnäolevissa kohtaamisissa ihmeillä on tilaa ilmestyä.''
bottom of page