top of page
santiagodelcompostela.jpg

Santiago  de Compostela Vaellukset

Polku sisäiseen rauhaan läsnäolon, luottamuksen ja kiitollisuuden kautta. Valmennan ja mentoroin matkasi alusta loppuun Elä ihmeessä -Santiago de Compostela vaellusretriiteillä.

  • Facebook
  • Instagram

Suuri seikkailu Camino del Santiago reiteillä

Tarjoan Santiago de Compostela vaelluksille pitkän ja monipuolisten kokemuksieni tuoman osaamisen, kuinka sinä voit saada vaelluksista elämyksen samalla kokien olevasi turvassa. Olen apunasi alusta loppuun. Rinkan pakkaamisesta lentojen varaamiseen. Reittisuunnittelusta lihaskuntojumppaan, unohtamatta mentaalivalmennusta. Tähän kun vielä yhdistämme terapeuttisen mentaalivalmennuksen niin matka on sinullekin elämää ihmeessä.

Aloitamme matkamme paljon ennen konkreettista vaellusta kohdemaassa. Räätälöimme matkan juuri sinulle sopivaksi haastattelun pohjalta. Voin toimia niin läsnäolevana matkaoppaana/terapeuttina koko vaelluksesi ajan kuin myös etävalmentajana, jos haluat lähteä vaellukselle yksin.

Pitkänmatkan vaellukset ovat aina olleet osa minua. Rinkka selässä, kaikki tarvittava mukana, tietämättä missä seuraavan yön viettää, nauttien matkasta ajatuksella, että jokaisella askeleella olet perillä. Kiire häviää, stressi poistuu. Tilalle saapuu rauha, luottamus, kiitollisuus ja intuition äänen kuuleminen. Tämä on minun todellista elämääni ihmeessä, jota haluan jakaa myös muille.

Hinnasto

Yksi lähtijä 1000€/hlö/vko + lennot

Kaksi lähtijää 700€/hlö/vko + lennot

Kolme lähtijää 600€/hlö/vko + lennot

Matkan pituus on sinusta kiinni. Yleensä haluttu pituus

on 1-4 viikkoa.

Lisäksi kustannuksiasi ovat sinun lennot (n. 200-600€) + majoitus + ruoka paikanpäällä (n. 30-60€/vrk)

Hinnat sis. ALV 24%

Paketti sisältää etukäteis mentorointia zoom tapaamisissa, jossa käymme läpi kaiken matkaan liittyvän aina lentojen ostosta rinkan pakkaamiseen. Matkan aikana jokainen saa päivittäin terapeuttista mentaalivalmennusta. 


Valittavissa on myös etävalmennuspaketit jotka räätälöidään täysin tarpeidesi mukaan! Tämä vaihtoehto on hyvä sinulle, jos haluat lähteä reissuun yksin, mutta kaipaat etätukea/mentorointia matkallesi. Etävalmennuksien hinta määräytyy mentorointien mukaan. Ota yhteyttä ja jutellaan vaihtoehdoista lisää. 


Voit kerätä vaellukselle oman porukan tai voin auttaa sinua kokoamaan ryhmän samaan lähtöön. Jos haluat lähteä reissuun täysin yksin kanssani, sekin on ok!

Palkkioni muodostuu lähtijöiden lukumäärän mukaan. Esim. jos samalle reissulle lähtee kaksi henkilöä, hinta on 700€/hlö/vko + jaetut lentokustannukset. Maksimi ryhmäkoko on 3hlö. 

Santiago de Compostela, Espanja

Santiago de Compostelan merkattuja  pyhiinvaellusreittejä lähtee Espanjasta, Portugalista, Ranskasta sekä Italiasta. Määränpäänä Santiago de Compostela joka on Unescon maailmanperintökohteeksi listattu vanhakaupunki. Reitillä kulkee vuosittain satoja tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa.
bottom of page